Annons
Annons
Foto: Thinkstock.

Foto: Thinkstock.

Nyhet

Nu är det superrea på resor

I januari går det att hitta mängder av resor till extrapris. Men skynda dig – flera av reorna pågår bara i några dagar till.

Text: Johanna Jackson • 2015-01-02 Uppdaterad 2015-01-02

Vad sägs som en resa till New York tur-och-retur för 4400 kronor? Eller en enkelbiljett till London för 399 kronor?

Prisexemplen kommer från SAS som just nu har en kampanj på 1 miljon flygbiljetter, men även andra flygbolag som Lufthansa och Finnair och Thai Airways rear nu ut flygbiljetter, enligt Expressen.

– Det är en kampanj som vi har då och då, just nu så har vi rea på både destinationer i Europa, Asien och USA, säger Anna Wiksten på SAS till Vagabond.

Andra prisexempel är Tokyo tur och retur för 5 599 kronor, och enkel resa till Paris, Berlin eller Manchester för 499 kronor.

Priserna gäller fram tills den 6 januari och för avresor i perioden 1 februari–13 september för inrikes och Europa, och från 26 januari till 19 juni för resor till USA och Asien. 

Även Lufthansas rea, som inkluderar prissänkta resor till bland annat Rio de Janeiro och Dubai, avslutas den 6 januari men när det gäller de andra flygbolagens reor så har man lite längre tid på sig att boka. Finnairs rea pågår tills den 28 januari och Thai Airways, som erbjuder fyndpriser till bland annat Bangkok, Sydney och Krabi, håller på tills den 28 februari. 

Läs också:
Bästa paradisöarna i Asien
Resepodd: Världens bästa resmål 2015


Text: Johanna Jackson • 2015-01-02
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen