Annons
Annons

1021434.jpg

Nyhet

Stoppa pressarna! Ryanair börjar med film ombord

Ryanairs avskalade flygupplevelse kan vara på väg att bli betydligt trevligare. Lågprisbolaget ska testa att erbjuda filmer och tv-serier ombord. Gratis!

Text: • 2015-01-14 Uppdaterad 2015-01-14

För att komma från ett bolag som övervägt att ta betalt för att låta passagerarna gå på toalatten, är det här en meganyhet.

Ryanair satsar på ombordunderhållning – och den ska bli gratis.

På sätt och vis.

Flygbolaget förbereder ett test med filmer och tv-serier som trådlöst strömmas till passagerarnas egna surfplattor eller telefoner. Kostnaden för tjänsten betalas med reklam, skriver The Telegraph.

–Vi siktar på flighter som är mer än två eller tre timmar långa. Passagerarna får titta på några reklamfilmer och sedan har de tillgång till ett utbud av tv-serier och filmer som strömmas via wifi i kabinen, säger John Hurley som är teknisk direktör för Ryanair.

Hur många filmer och tv-serier det kan röra sig om, beror på vilka avtal Ryanair lyckas få till. Och det där wifinätet som ska strömma filmerna kommer inte att öppnas för surfning, det blir för dyrt menar John Hurley.

Testet med ombordunderhållning görs på utvalda rutter från Dublin under sommaren. Faller det väl ut, införs tjänsten permanent under nästa år.

Läs mer:


Text: • 2015-01-14
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top