Annons
Annons
Fourkovouni på ön Milos i Kykladerna. Foto: Thinkstock.

Fourkovouni på ön Milos i Kykladerna. Foto: Thinkstock.

Nyhet

Träffa Vagabond på Greklandsmässan!

Kom och mingla med Vagabond på gratismässan Grekland Panorama – en mässa helt tillägnad Grekland. Mer än 130 utställare kommer finnas på plats på mässan som intar Globen den 14 och 15 februari.

Text: Johanna Jackson • 2015-02-04 Uppdaterad 2015-02-04

Förra året lockade mässan över 7 000 besökare och nästa helg (den 14 och 15 februari) så intar den Stockholm för andra året i rad.

De två dagarna är fullspäckade med aktiviteter och förutom att mingla med personer från Vagabonds redaktion och ta del av förmånliga erbjudanden, så kan du till exempel se matlagningsshower, smaka på grekiska specialiteter och njuta av underhållning och framträdanden från artister.  

Med över 130 utställare finns det mängder av restips, inspiration och erbjudanden att ta del av, men det kanske bästa med mässan är att den är helt gratis. För biljetter så anmäler man sig bara på hemsidan.

En av personerna som kommer vara där och representera Vagabond är vår chefredaktör, Tobias Bestelid. Han är en flitig Greklandsresenär och har bland annat skrivit Vagabonds guidebok Greklands öar och Aten. Hans bästa Greklandstips är att öluffa.

– Det bästa är att upptäcka några olika öar på samma resa. Öluff är enkelt och omväxlande och passar lika bra för barnfamiljer, partygänget eller par, säger han.

Och vilka är dina Greklandfavoriter?

– Folegandros och Amorgos. 

Mer Grekland:


Text: Johanna Jackson • 2015-02-04
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top