Annons
Annons
Foto: Fritidsresor.

Foto: Fritidsresor.

Nyhet

Finn kärleken på resan – singlar till semesterexperiment efterlyses

Är du singel och söker kärleken? Skulle du inte ha något emot att paras ihop med en främling för en veckas semester på Rhodos? Samtidigt som allt dokumenteras i sociala medier? Då är kanske Fritidsresors kärleksexperiment något för dig.

Text: Johanna Jackson • 2016-04-06 Uppdaterad 2021-06-23

Alla som är över 18 år kan ansöka och personerna som i slutändan kommer att paras ihop kommer ha genomgått en noggrann rekryteringsprocess för att matchningen ska ha så stora chanser att hålla som möjligt.

– Semestern är ett bra tillfälle att hitta kärleken, eftersom vi människor öppnar upp oss för nya intryck. Sen är vissa människor naturligtvis mer benägna än andra att hitta kärleken, och därför söker vi efter två personer som verkligen är öppna och intresserade av att inleda ett förhållande, förklarar Katrine Axholm, som är parterapeuten Fritidsresor samarbetar med i detta experiment. 

Resan kommer att gå till ett femstjärnigt hotell på Rhodos och väl på plats kommer de två kunna lära känna varandra genom aktiviteter som par-massage, romantiska middagar och parasailing. 

Här kan du ansöka för att vara med i tävlingen.

14 tecken på att du dejtar en resenarkoman

10 romantiska sommarresor

Bildspel: Inuti The Residence – världens lyxigaste flygplanssvit


Text: Johanna Jackson • 2016-04-06
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top