• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Ex-flickvännen byts ut – drömresan räddas

  Kanadensaren som eftersökte en kvinna med samma namn som hans ex för en plats på en jordenruntresa har fått napp. Den 21 december ger de sig iväg för en minst sagt oförglömlig resa.

  Ex-flickvännen byts ut – drömresan räddas
  Elizabeth Gallagher 23 år och Jordan Axani 27 år ska resa jorden runt tillsammans. Foto: privat.

  Kanadensaren Jordan Axani bad internet om hjälp när han blev dumpad av sin flickvän, Elizabeth Gallaghers strax efter att han hade köpt två biljetter till en jordenruntresa.

  Eftersom biljetterna inte gick att lämna tillbaka uppstod ett dilemma för den 27-årige manen från Toronto. För att biljetten inte skulle gå till spillo kom han därför på en lösning:

  Att hitta en kvinna med samma namn som kunde ta hennes plats.

  Efter att publicerat sin plan på sajten Reddit förra månaden uppmärksammandes hans galna plan av världens medier och blev snabbt viral. Tusentals svar strömmade in och flera Elizabeth Gallagher hörde av sig till Jordan. Efter att granskat svaren föll valet på en 23-årig Elizabeth Gallagher från Nova Scotia, Kanada.

  Turen kommer att gå från New-York till Milan, Prag, Paris, Bangkok, New Delhi och sedan tillbaka till Kanada den 8 januari. Den här Elizabeth har däremot en pojkvän så en ny kärleksrelation kommer troligtvist inte att uppstå och enligt tidningen Dailymail har hotellkedjan Marriott lovat att förse de nya resekamraterna med separata rum på varje etapp.

  Mera resenyheter:

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!