Annons
Annons
Vidskepelse är ingen död folktro. Idag onsdag bytte flygbolaget TAM flygnummer på en av sina flygningar sedan en profetia med en förbannelse uttalats.

Vidskepelse är ingen död folktro. Idag onsdag bytte flygbolaget TAM flygnummer på en av sina flygningar sedan en profetia med en förbannelse uttalats.

Nyhet

Tro på förbannelse fick plan att byta flygnummer

Vidskepelser och tro på en förbannelse fick det brasilianska flygbolaget TAM att byta nummer på en av sina flygningar från Sao Paulo idag onsdag.

Text: Per J Andersson • 2014-11-26 Uppdaterad 2014-11-26

Det brasilianska flygbolaget TAM rapporteras ha bytt flightnummer på ett plan som ska lyfta från Sao Paulo på onsdagen. Orsaken? En siare hävdar att farkosten ska störta.

Flygning JJ3720 skulle lyfta från Sao Paulo och flyga mot landets huvudstad Brasilia idag onsdag 26 november. Men sedan mediet Jucelino Nobrega da Luz förutspått att planet skulle drabbas av motorproblem och störta på Sao Paulos Paulista Avenue har flygbolaget tagit det säkra före det osäkra och ändrat koden till JJ4732, skriver nyhetsbyrån AFP.

Den portugisiskspråkiga sajten R7 Noticias skriver emellertid att flygbolaget förnekar att ändringen gjorts på grund av siaren. Sajten skriver även att planets rutt inte går över Paulista Avenue.

Enligt The Telegraph låter sig inte passagerarna skrämmas av rapporteringen. Flighten är nämligen utsåld.

Jucelino Nobrega da Luz påstår sig vara synsk och säger sig ha förutspått prinsessan Dianas död. Han hävdar även att han har sett att presidentkandidaten Eduardo Campos skulle dö i en flygolycka i augusti. Han har dock haft fel om utgången av det brasilianska presidentvalet 2006 samt om att ett vaccin mot aids skulle vara framtaget 2008.

 


Text: Per J Andersson • 2014-11-26
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top