Reseprylar

Google maps offline – så gör du!

2013-11-19 11:52 4 kommentarer
Kategori: App, Mobil, Teknik

Så här gör du för att få Googles kartor offline när du är ute och reser:

1. Om du inte redan gjort det, hämta Google Maps för Android i Google Play eller Google Maps för iPhone och iPad i Apple App Store.

2. Öppna Google Maps, zooma in på det område du vill spara och skriv "Ok maps" i sökfältet överst på skärmen och klicka på sök-knappen på ditt tangentbord.. Den inzoomade kartan cachelagras nu i din mobil.

3. När du anlänt till din destination sätter du din mobil i flygläge och öppnar upp Google Maps. Du kan nu använda dina offline kartor tillsammans med navigation helt gratis.

offline_maps.jpg

2013-11-19 11:52 4 kommentarer
Kategori: App, Mobil, Teknik

Anonym 258074030

Pryltokig formgivare på Vagabond.
Din guide till de nödvändigaste och mest onödiga reseprylarna, apparna och sajterna som underlättar resan. Dessutom så ger jag dig praktiska resetips.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206