• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Vagabond tipsar – 4 trevliga budgethotell i Bangkok

  Letar du billigt och centralt boende i Bangkok? Det finns gott om prisvärda boendealternativ och det kan vara svårt att navigera i djungeln av hostels och vandrarhem. Här kommer fina alternativ där du sover gott för under 500 kronor natten.

  Vagabond tipsar – 4 trevliga budgethotell i Bangkok
  Takpoolen på D&D Inn är helt klart det största dragplåstret. Foto: Pressbilder.

  1. Malaysia Hotel 

  Hotellet erbjuder flera olika typer av rum i olika prisklasser. Rummen har luftkonditionering och är inte speciellt märkvärdiga men prisvärda. Läget är centralt, med en 10 minuters promenad till tunnelbana och Lumphini-parken. Här finns även en pool och en restaurang som har öppet dygnet runt. 

  2. D&D Inn

  Har små, rena rum, en del med luftkonditionering. Hotellet ligger på den livliga gatan Khaosan Road en kvarts promenad från Grand Palace. Lobbyn är en naturlig och trevlig samlingsplats för resenärer från olika delar av världen, men slår såklart inte det som ligger på taket – poolen.

  3. Royal Ivory

  Enkla men ändå mysiga rum inredda i thailändsk stil. Rummen kommer i olika prisklasser men samtliga har wi-fi och säkerhetsboxar. Hotellet ligger på Sukhumvit road, har pool och erbjuder gratis tuk-tukservice. 

  Petit Hostel 

  Ett riktigt fräscht vandrarhem som ligger lite avsides, vid Chao Praya. Här finns tvättmöjligheter, ett gemensamt kök och gratis cyklar att låna. Vandrarhemmet har även en gemensam terass med utsikt över floden. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!