Restips

Guide: 5 coola marknader i Bangkok

Glöm shoppingcenter och traditionella butiker. I Bangkok är det neonglittrande basarer under öppen himmel som gäller. Några flytande, en med ett tåg och en favorit bland lokalbefolkningen – här är några av Bangkoks bästa marknader.

Kina

7 kopior av städer – som inte alls ligger där du tror

Det sägs ju att imitation är en av de högsta formerna av smicker. De här sju städerna har alla något gemensamt – de är byggda för att efterlikna en annan.

Restips

Bangkok: Stor guide till bästa maten

Att utforska Bangkoks kulinariska utbud är en dröm men också en utmaning. Vagabonds Bangkokexpert Jonas Henningsson tipsar om sina favoritställen i staden – historiska och moderna, dyra och tokbilliga, svala och heta.

Restips

Guide: Öluffa med barn i Thailand

Fredrik Brändströms tog med sig familjen till Thailand för en sju veckors lång semester med bad, sol och värme. Här delar han med sig av sina bästa tips.

Restips

5 thailändska favoritresor med tåg

Gör en utflykt från Bangkok med tåg! Här kommer fem bra alternativ för en resa på räls.

Thailand

4 charmiga hotell i Bangkok under tusenlappen

Romantiskt, trendigt eller med ett oslagbart läge? Här kommer våra bästa tips för lyxiga, men inte allt för dyra hotell i Bangkok.

Thailand

4 schyssta hotell i Bangkok under 500 kr

Letar du billigt och centralt boende i Bangkok? Det finns gott om prisvärda boendealternativ och det kan vara svårt att navigera i djungeln av hostels och vandrarhem. Här kommer fina alternativ där du sover gott för under 500 kronor natten.

Thailand

Femstjärnigt i Bangkok – metropolens bästa lyxhotell

Att kosta på sig några 5-stjärniga nätter i Bangkok behöver inte lämna ett alltför stort hål i plånboken. Vi har listat några av storstadens bästa och snyggaste lyxhotell.

Restips

Thailand: 10 udda guldkorn i Bangkok

Att hitta de maffigaste lyxhotellen och de glassigaste skybarerna i Bangkok är inte svårt. Men vart går man för att hitta de där lite mer udda guldkornen? Varsågod, vi ger dig tio coola Bangkokfavoriter!

Nyhet

Bangkok får egen Michelinguide – här är alla restaurangerna

För första gången i historien har Bangkok sin egen Michelinguide. Totalt 17 restauranger i den thailändska huvudstaden har belönats med utmärkelsen, och glittrar numera lite klarare på gourmethimmelen.

Scroll to Top