Annons
Annons
Redaktionen

Redaktionen

Restips

Bra appar på resan!

Det finns en uppsjö appar för Iphone och Ipad som är bra och kul att ha på resan. Här följer ett urval!

Text: Redaktionen • 2011-08-22 Uppdaterad 2011-08-22

Trip Journal

Denna app använder du för att i realtid imponera och skryta med dina reseäventyr för dina vänner (för Iphone, kostar 22 kronor).

Hilton

Strandad utan hotellrum på resan? Ingen fara. Med denna appen söker du enkelt efter närmsta Hilton hotell. Du kan boka rum och även samla bonuspoäng (för Iphone, gratis).

iCurrency Pad

Smidig och snygg för att hålla koll på de senaste växelkurserna (för både Iphone och Ipad, kostar 7 kronor).

NearestWiki

Promenerar du förbi en staty och vill veta mer om den? Håll din telefon vertikalt för att få en kort beskrivning. Du kan även se andra intressanta platser och sevärdheter i närheten. Klickar du på platsen i skärmen kommer du till Wikipedia (för Iphone, 15 kronor).

Qiozk

När du blir sugen på svenska tidningar på resan (för Iphone och Ipad, appen är gratis men tidningarna kostar ungefär som tidningarna i butik).

Paris Metro

För dig som behöver bra och enkel orientering i Paris tunnelbana. Finns också som London Tube, för Londons tunnelbana (för Iphone och Ipad, 7 kronor).

WikiMe

För dig som irrar omkring planlöst på resan och plötsligt får sug på att se något intressant. WikiMe hittar var du befinner dig och ger dig sedan information om området du befinner dig i (för Iphone, 7 kronor).


Text: Redaktionen • 2011-08-22
RestipsListorLondonParis

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top