Restips

4 utflykter med tåg från London

Inte långt från storstadens myller råder den totala idyllen. Vi guidar till fyra utflykter med tåg från London – till prisbelönta vingårdar, prunkande trädgårdar och romantiska bed & breakfasts.

Storbritannien

Ny mystisk Batman-restaurang öppnar i London

Plötsligt fanns det ett okänt konto på Instagram som hette – Park Row London. Nu har det visat sig att kontot var det första steget för en sprillans ny temarestaurang i London – inspirerat av Batman.

Restips

7 exklusiva lyxklubbar i London

Följ med rockstjärnor, konstnärer och kungligheter in på stadens mest hedonistiska häng. Medlemsklubbarna upplever en ny vår, och de bästa har alltid funnits i London.

Restips

Äta i London: Kyrkan med vinkällare, ginbar och restauranger

Londons matälskare vallfärdar till kyrkan. Särkilt när det finns en ginbar, vinkällare, mikrobryggeri och flertalet olika restauranger där. Kolla in bilderna från kyrkan som räddades och blev en trendig matmarknad.

Storbritannien

10 bästa vego-städerna i världen

För den som älskar att resa men inte äter kött eller animaliska produkter finns det en uppsjö av restauranger jorden runt. Och det blir alltmer populärt att välja bort köttet från och till. Här är de bästa städerna för veganer och vegetarianer.

Storbritannien

13 kungliga platser att besöka för The Crown fans

Den populära Netflix-serien The Crown är tillbaka med ännu en säsong. Turistbyrån Visitbritain tipsar om 13 platser att besöka om man vill äta som kungligheterna själva eller besöka några inspelningsplatser från serien.

Storbritannien

Spana in Londons nya häftiga matmarknad

Ostar på rullande band, fluffiga pannkakor, musik och drinkar. På Londons nya matmarknad Seven Dials Market är gatumat och kultur i fokus.

Nyhet

Checka in i världens första hotellrum som är uppdelat i två olika stilar

Har du och din partner svårt att komma överens om hur ni ska inreda hemmet eftersom en av er vill ha det minimalistiskt och den andra maximalistiskt? Lugn, nu kan ni checka in i världens första hotellsvit som erbjuder det bästa av båda världarna. Perfekt för er som vill slippa kompromissa för en natt.

Restips

24 timmar i London – poolhäng, matmarknad & besök på ett ölbryggeri

Skippa de klassiska turistfällorna och sikta istället in dig på sådant som alla andra inte gör. I denna guide får du inspiration till vad du kan hitta på för att få ett så njutningsfyllt dygn som möjligt i London.

Nyhet

Succén är tillbaka – fira halloween på Hogwarts

Fira halloween på Hogwarts? Ja, det låter väl som en alldeles lysande idé för alla Harry Potter-fans. Mellan den 25–27 oktober äger eventet rum i London. Vill du säkra din biljett är det läge att boka nu!

Scroll to Top