• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Resepodd: På cykel Stockholm–Singapore

  Vissa tar flyget till andra sidan jorden. Andra tar cykeln. Erik Olsson tillhör den senare kategorin. I elfte avsnittet av Resepodden berättar han om sin äventyrliga cykling från Stockholm till Singapore.

  Vagabonds resepodd – avsnitt 11

  En vinterdag 2012 gav han sig iväg. Han cyklade söderut med sikte på Singapore. Första stoppet var för lunch i Huddinge eller Tullinge, han minns inte riktigt, ett par mil söder om Stockholm centrum. Våren kom, sommaren likaså, och hösten … i november var han framme. Klev av cykeln och parkerade den i cykelstället i Singapore.

  Erik Olssons cykelresa genom Europa, Turkiet, Iran, Centralasien, Kina och Indokina bjöd på många äventyr. I elfte avsnittet av Vagabonds Resepodd berättar han för Vagabonds Per J Andersson om allt från att bli jagad av lokalbefolkningen, smita in på en begravningsmiddag och bli spontaninbjuden på bröllop. Han berättar också om trampandet, campandet, gästfriheten och känslan av att en dag komma hem igen.

  Erik bloggade under cykelresan – och under fortsättningen av resan som gick med flyg, båt, buss och skärmflyg till Indonesien, Australien, Nya Zeeland, USA och Island.

  Läs Eriks blogg: TheEscape.se

  Lyssna på Vagabonds resepodd i iTunes här
  Direktlänk till avsnittet som MP3-fil
  För Android ladda ner en lämplig poddspelare och prenumerera på: http://vagabond.libsyn.com/rss

  Eller lyssna genom att klicka på spelaren ovanför.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!