Utflyktsvägen och Saltå Kvarn för en fika
Sverige

Utflyktsvägen: 200 kilometer med gårdsbutiker, fika och herrgårdar

Stockholm till Norrköping eller vice versa? Skippa E4:an och ratta ut på landsvägen Utflyktsvägen och ta del av gårdsbutiker, ekologiska matvaror, slott och aktiviteter.

Nyhet

Nyheter: 3 smarta tjänster för dig som ska campa i Sverige

Intresset för campingsemestrar har ökat enormt bland svenskar. Enligt Husvagnsbranschens riksförbund registrerades 80 procent fler husbilar under maj månad jämfört med samma period år 2020. Här är 3 nya digitala tjänster som underlättar campandet på olika smarta sätt.

Restips

Redaktionens bästa roadtrips

Sätt på roadtriplistan, plocka fram gps:en och spänn fast säkerhetsbältet. Vi i redaktionen har samlat våra bästa roadtrips genom tiderna – från sardinska serpentinvägar till avlägsna avkrokar i Alaska. Nu kör vi!

Sverige

Fårö: 22 saker att göra under en roadtrip

Rauksafari, sanddyner, franska galettes och filmhistoria. Fårö är ön med bara 500 fasta invånare som lockar besökare från hela världen. Vi delar våra bästa tips till Gotlands kronjuvel!

Sverige

Jämtland för alla smaker – 36 tips inför en roadtrip

Vare sig du är finsmakaren som letar en upplevelse av de finaste råvarorna eller naturälskaren som inte får nog av vyer – Jämtland har något för alla.

Sverige

Roadtrip genom Blekinge och Öland – 48 tips längs med vägen

Häng med på en resa längs Blekinges sydkust upp genom Kalmarsund till Öland. En roadtrip bortom allfarvägarna genom en central del av svensk historia.

Sverige

Roadtrip i Dalarna – 35 tips på saker att göra

Säg Dalarna och tankarna går till midsommar, fäbodar och – strutsar och intressanta konstutställningar? Det här är en tripp med extra allt genom hjärtat av Dalarna.

Sverige

Roadtrip i Skåne – 18 tips längs med sydkusten

Häng med på en roadtrip till Skånes sydligaste hörn, trendiga Söderslätt som bubblar av kreativitet!

Restips

12 söta städer i Tyskland – värda en avstickare från autobahn

Tyskland myllrar av mindre städer där gatorna kantas av korsvirkeshus och torgen är pittoreskt prydda med fontän. Här har vi valt ut tolv mindre städer – från kurorter vid havet till alpbyar med utsikt. [i]Gute Reise![/i]

Sverige

Roadtrip i Sverige: Gotland runt – 30 tips på saker att göra

Gotland är för många sinnebilden av svensk semester, dessutom perfekt för en somrig roadtrip. Här får du tips på stopp att göra under en semester med bil – från Visby ned till Sudret och sedan upp till nordligaste Fårö!

Scroll to Top