• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Resepodd: Världens bästa resmål 2015

  Vagabond har korat världens 25 bästa resmål. Vilka de är? Lyssna på Tobias Bestelid och Per J Andersson i senaste avsnittet av Vagabonds resepodd så får du veta.

  Att utse Årets resmål 2015 har varit ett idogt arbete för Vagabonds vittberesta jury, som bestått av tidningens redaktörer, krönikörer och fasta frilansreportrar.

  Kampen har stått mellan alla våra favoritstäder, öar, stränder, skogar och bergsområden. Stundtals har det känts tufft: hur ska vi kunna enas kring en gemensam favoritlista?

  Men till slut kom vi överens – och i nya numret av Vagabond (nr 1.2015) som kommer ut i kiosken redan 18 december kan du läsa hela listan med vinnarmotiveringar på våra 25 favoritdestinationer världen runt.

  Men reda här och nu kan du alltså lyssna på podden där Vagabonds chefredaktör Tobias Bestelid och redaktör och reporter Per J Andersson pratar om världens 25 bästa resmål. Ett samtal som kastar sig mellan spännande kulturstäder, kritvita sandstränder, fluffig snö i exotiska berg, djungler fulla av vilda djur och sköna kuststräckor med coolt och avspänt semesterliv.

  Ska du göra en oförglömlig och upplevelsefylld resa under 2015 måste du först lyssna på den här podden och sedan gå och köpa senaste numret av Vagabond. Vi lovar att allt blir mycket roligare då.

  Lyssna på Vagabonds resepodd i iTunes här
  Direktlänk till avsnittet som MP3-fil
  För Android ladda ner en lämplig poddspelare och prenumerera på: http://vagabond.libsyn.com/rss

  Eller lyssna genom att klicka på spelaren ovanför.

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!