• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Bästa upplevelserna i Rotorua

  Rotorua på nyzeeländska nordön är känt som centrum för maorisk kultur men har också en helt unik natur med flera sjöar och vulkanlandskap. Vi har listat fem upplevelser du inte får missa här!

  Bästa upplevelserna i Rotorua
  Kolla in Champagne pool i Wai-O-Tapu geothermal area.

  1. Redwood-skogen

  Ta en stilla kvällspromenad och kika på lysmaskar, eller hyr en mountainbike och skramla mellan de enorma sequoiaträden i en hisnande fart.

  2. Lerbad

  Rotorua är känt för sina varma källor och bubblande lera. Promenera runt rykande Kuirau Park, och avsluta en lång dag med ett lerbad vid Hell's Gate (hellsgate.co.nz) eller sjunk ner i en varmvattenkälla hos Polynesian Spa (polynesianspa.co.nz).

  3. Wai-O-Tapu

  Wai-O-Tapu Thermal Wonderland är fullt av rykande och färggranna lavasjöar att promenera mellan. Perfekr dagsutflykt med unika sevärheter.

  4. Luge

  Ta linbanan upp för att se den rykande staden ovanifrån. Hoppa sedan in i en luge, en korsning mellan pulka och gokart, och slira ner så fort eller långsamt du behagar (skylineskyrides.co.nz).

  5. Forsränning

  För ännu mer fart, ta dig an Kaituna-floden. Vattenfall och strömmar ser till att du inte får en lugn stund, oavsett om du väljer gummibåt eller kajak (riverrats.co.nz).

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!