Vår man på Mallorca

BÄST! ”...in the world!"

2015-03-23 23:22 Kommentera
Kategori: mallorca, tips & sånt, vardag

palma_best_in_the_world.jpg
Palma är bäst i världen!

Om ni har ögonen på Mallorca och allt som surrar runt omkring så har ni säkert - liksom jag - märkt ett ökat intresse för ön. Både i press och social media.

I och för sig så lider jag eventuellt av "Vit bil syndrom", dvs. du ser inte hur många vita bilar det finns förrän du själv köper en vit bil, men allt pekar på att 2015 blir Mallorcas år. (Bara i helgen har jag läst 3 eller 4 "Mallorca guider" från svensk press.)

- Till allas (nästan) förtjusning förstås!

Men den stora bomben kom från annat håll. För svenskar är inte de enda som gillar att besöka ön. Här finns många nationaliteter, många tyskar, en del fransmän men även många britter.

Och britterna har i helgen satt ribban högt genom att via "The Sunday Times" utnämna Palma till "Best Place To Live - In The World!"

Och som tystlåten och diplomatisk svensk hör jag mig själv mumla något i stil med: "…jo nu när du säger det så…" :-)

- Stort grattis Palma! Det är så fantastiskt välförtjänt!

// MARTIN

2015-03-23 23:22 Kommentera
Kategori: mallorca, tips & sånt, vardag

Anonym 760497361

Jag heter Martin och jag växlar mitt boende mellan Mallorca & Stockholm. Jag är fotograf & creative director på Défenseur de la Foi och ena halvan av bandet Sonicfleet. Skriver och fotar om självklarheter, hemligheter och eventuellt några oklarheter, men framför allt om mitt magiska Mallorca. Finns även på Twitter & Instagram.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206