• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Topp 3: Köpenhamns lyxigaste hotell

  Låt hotellet ta din Köpenhamnvistelse till nya höjder. Här listar vi den danska huvudstadens bästa hotell i lyxklassen.

  Topp 3: Köpenhamns lyxigaste hotell
  Tjusiga hotell Nimb ligger precis vid nöjesparken Tivoli. Foto: Press

  Nimb – palats på Tivoli

  Är ett av Köpenhamns exklusivaste (och dyraste) hotell. Här bor du i ett av hotellets 17  sviter, omringad av stilren design och överdådig arkiktektur i morisk stil. Blir du hungrig finns det flera bra restauranger och ett tjusigt konditori. Självklart finns här både butlers och en concierge som kan hjälpa till med att göra din vistelse så minnesvärd och angenäm som möjligt. Önskar du jordgubbar och champagne levererat till rummet varje dag? Fixat. Vill du fräscha upp garderoben med hjälp av en personlig shoppare? Inga problem. Behöver du biljetter till operan eller teatern, eller Paris för den delen? Ett ögonblick bara...

  Hotel d'Angleterre – historiskt i hjärtat av Köpenhamn 

  Anrika d'Angleterre har varit en del av Köpenhamns stadsbild ända sedan slutet av 1700-talet. Hotellet som ligger på Kongens Nytorv var ett av de första lyxhotellen i världen och har sedan det grundades huserat en rad kungligheter och celebriteter som Winston Churchhill, Oprah Winfrey och Bono. Här finns 92 eleganta rum och sviter, en champagne-bar och en fransk michelinrestaurang – allt på gångavstånd till Köpenhams största nöjen och sevärdheter.

  Hotell Skt Petri – modernt norr om Ströget 

  Det femstjärniga hotellet Skt Petri ligger två minuters gångväg från Nørreport Station precis på gränsen av det ungdomliga Latinerkvarteret och det trendiga och alternativa området som i folkmun brukar kallas för Pisserenden. Hotellet erbjuder 244 rum och 24 sviter i chic design, ett brasseri, en surdegspizzeria och en takterassbar. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!