Fifty by 30

Beer Garden-säsong i Tokyo!

2014-07-03 06:18 Kommentera
Kategori: Tokyo

beergardenueno2.jpg

Det är Beer Garden-säsong i Tokyo! Runtom i staden öppnar stora uteserveringar upp på höghustaken där öl, smårätter och gott sällskap utlovas. På flera ställen spelar liveband medan Tokyoiterna glatt strömmar till ölserveringarna för att koppla av efter en lång dags arbete. Beer Gardens finns både på taket av shoppingcentrum, tågstationer (t.ex. Ikebukuro station) och i parker (som Hibiya Park).

Seiyoken i Ueno Park bjuder på en magisk utsikt över parken. Kom medan solen fortfarande skiner och njut av de gröna omgivningarna. När Seiyoken först öppnade upp 1876 var det en av stadens första västerländska restauranger. Om somrarna lockar deras Beer Garden minst lika mycket som den franska restaurangen på nedervåningen.

Mitt bland shoppingstråken i Shibuya, uppe på hustaket av Tokyu Honten Department Store, bara ett stenkast från Hachiko Exit vid Shibuya Station, öppnar en annan stor beer garden upp på sommaren. Långbord och ett stort urval öl, drinkar och vin - samt friterad snabbmat i mängder finns att tillgå. Shoppa hela dagen, och avsluta kvällen med en öl under bar himmel.

Många fler Beer Gardens finns listade hos Time Out Tokyo!

beergardenueno.jpg
Utsikten från Seiyoken över Ueno Park.
beergardenshibuya2.jpg
På taket av Tokyu Honten Department Store i Shibuya.
beergardenshibuya.jpg

2014-07-03 06:18 Kommentera
Kategori: Tokyo

Anonym 1730202916

Frilansande digital kommunikatör och skribent, bosatt i London. Tidigare Tokyo. Digital nomad. Jag gillar resor, människor, カラオケ och att skriva. Mitt mål är att besöka 50 länder innan jag fyller 30 år.


Besökta länder: 49 (senast Ecuador)

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206