• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Budget i Prag – vi listar tre bra hotell

  Letar du vandrarhem eller budgethotell i Prag? Här kommer våra tips på tre billiga – men fina – hotell i staden som du kan checka in på för under 200 kronor/natten.

  Budget i Prag – vi listar tre bra hotell
  Mosaic House. Foto: Pressbilder.

  Miss Sophie's hotel & hostel 

  Miss Sophie's hostel och hotell ligger uppdelade i två byggnader i art nouveau-stil fem minuters promenad från Wenceslas-torget. Rummen och sovsalarna är ljusa och fräscha och här finns gästkök, en bar och ett sällskapsrum som är utrustat med brädspel. Hotellet anordnar även gratis pannkakskvällar och dagliga joggingrundor för den som vill se staden samtidigt som de jobbar upp ett flås.

  Mosaic House 

  Ekovänliga och nyrenoverade Mosaic House erbjuder mycket prisvärt boende i stadselen Nové Město(nya stan). Totalt finns här 42 sovsalar, 55 privata rum och 23 lyxigt designade lägenheter. Hotellet har en populär bar där det anordnas event som open mic-kvällar och karaoke-tävlingar med jämna mellanrum. 

  Sir Toby's 

  Sir Toby's är beläget i norra Prag i den coola och ungdomliga stadsdelen Holešovice. Här har du nära till marknader, gallerier och flera av stadens bästa klubbar som Mecca och Cross Club. Hotellet erbjuder både sovsalar och privata rum. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!