Prag

Restips

Därför ska du resa till Prag på vintern

Prag är alltid värt ett besök. Men kanske är Tjeckiens huvudstad allra bäst vintertid. Då stämningen präglas mer av lokalbor än turister och lockar med museum, en mängd kaféer och restauranger och andra nattliga nöjen.

Restips

48 timmar i Prag – ölspa och lyx till budgetpris

Populär som få, men det är inte svårt att förstå varför så många lockas av Tjeckiens huvudstad. Linnéa Axelsson drog på en budgetweekend till romantiska Prag.

Restips

6 favoriter – bästa avstickarna från Prag

Med utgångspunkt i Prag kan du ta dig vidare till anrika kurorter, hippa studentstäder och sagolika skogar. Här har vi listat några av de bästa utflykterna från den populära weekendstaden.

Nyhet

Göteborg får nytt lågprisflyg till Prag i vår

Med start i april kan västsvenskar flyga direkt till Tjeckiens huvudstad Prag med Norwegian. Förutom vacker arkitektur, ölbryggerier och historia lockar staden med låga priser.

Tjeckien

Hotellguide Prag – 5 bästa lyxhotell

Romantiskt, femstjärnigt och centralt. Här listar vi Prags bästa lyxhotell.

Tjeckien

4 prisvärda och charmiga hotell i Prag

I Prag är snittpriset på hotellstjärnor lågt – och du får mycket för pengarna. Här kommer Vagabonds bästa tips på prisvärda hotell i den lilla huvudstaden.

Tjeckien

Hotellguide till Prag – tips på bra budgethotell

Letar du vandrarhem eller budgethotell i Prag? Här kommer våra tips på tre billiga – men fina – hotell i staden som du kan checka in på för under 200 kronor/natten.

Tjeckien

Prags bästa hotell – från lyx till budget

Prag är en perfekt kombination av trendiga, artistiska barer och historiska gränder och kvarter. Under en weekend-resa hit kan du gå på spa, dricka öl och utforska någon av stadens många museer. Dessutom kan du bo riktigt bra för låga priser. Vagabond har listat stadens bästa boenden i prisklasserna lyx, budget och mittemellan.

Restips

Ölexperten tipsar – Prags bästa bryggerier

Tjeckiens huvudstad har mycket att erbjuda i ölväg. Nästan så mycket så att det kan bli svårt att välja var man ska gå. Vi pratade med Håkan Engström, en av författarna till boken "25 ölbryggerier i Prag – där du slipper dricka Staropramen". Här är hans favoriter.

Frankrike

5 alkoholhaltiga skönhetsbehandlingar runt om i världen

Simma i sake och bada i öl – här är fem unika hälsoanläggningar där alkoholen står i fokus, men inte på det sätt som du kanske först skulle tro.

Scroll to Top