• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 4 prisvärda och charmiga hotell i Prag

  I Prag är snittpriset på hotellstjärnor lågt – och du får mycket för pengarna. Här kommer Vagabonds bästa tips på prisvärda hotell i den lilla huvudstaden.

  4 prisvärda och charmiga hotell i Prag
  Spaanläggningen på Boscolo Prague. Foto: Press.

  Boscolo Prague

  Femstjärniga Boscolo Pragues 152 snyggt designade rum ligger inhuserade i ett palazzo i italiensk stil närheten av Wenceslas-torget. Här finns ett spa, ett turkiskt bad, en 20-meterspool och en cigarr-bar.

  Vintage Design Hotel Sax 

  Kitschiga Hotel Sax ligger i hjärtat av Prags gamla stan och har hämtat sin inspiration från 50-, 60-, och 70-talet. Här finns ett välutrustat gym, en liten bar på takterassen, en generös frukostbuffé och en stor samling DVD-filmer för den som är filmsugen.

  Fusion Hotel 

  Halvgalna Fusion Hotel ligger ett kort promenad från barlivet på Wenceslas-torget. Förutom att ha ett rum som enligt egen utsago rymmer Centraleuropas största säng med plats för 6 personer, har hotellet även ett gäng andra rum som är inredda på olika teman som rock, vintage och kärlek. Stora familjerum för barnfamiljen finns också.

  Hotel Alwyn 

  Hotel Alwyn ligger en bit ut från stadens historiska center, vilket kan vara att föredra om man vill slippa något av turistträngseln. Dock finns en tunnelbane-station endast 400 meter bort, vill man kan man även promenera in till stadskärnan på cirka 20 minuter. Det fyrstjärniga hotellet erbjuder en bar, en restaurang och 24 rum, alla utrustade med hästensängar och gratis wifi. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!