Med en ryggsäck i Sydamerika

Stans bästa mackor

2016-07-01 05:40 Kommentera

Om du bor i Bogotas södra delar, exempelvis gamla stan, så kanske du inte orkar ta dig till 85:e gatan som i stil med Stockholms Stureplan är de kvarter som bjuder på de hippaste och mesta matställen. La Macarena är något av Bogotas söder och känt för sin restauranggata och det är hit du ska ta dig med kurrande mage. Se dock upp för nitarna som är både dyra och smakmässigt mediokra.

Är du småhungrig eller till och med storhungrig men kanske inte sugen på något i restaurangstil, så ska du ta dig till "https://www.facebook.com/SandwichTaller/ Sandwich Taller]" som är ett litet undanskymt mackställe. Namnet betyder smörgås-workshopen och här sitter man i barstil om du inte hinner paxa de två sittplatserna utomhus.

Här finns grymt goda vegetariska alternativ till det mer traditionella "carne desmechada", det mesta för under 50-lappen. Det blir liksom inte mer hipster än så här... förutom prislappen dåra;)

Adress: Cra 4a # 26b - 34

2016-07-01 05:40 Kommentera

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842