Resa • Fota • Skriva

Snart - reseskrivarkurs!

2013-10-12 23:42 3 kommentarer

Utanför fönstret anländer festglada till en av Uppsalas nattklubbar. Trots isolerglas letar sig både sorl och bas in till köksbordet där jag sitter och filar på morgondagens föreläsning.

Då och då dyker handen ner i den gigantiska pepparkaksburken från gårdagens julinspirationsplåtning. Blir lätt lite splittrad som frilans. Ena dagen är det jul på agendan, den andra hög tid för midsommartårtor och den tredje pratar jag om att resa, fota och skriva på Vagabonds reseskrivarkurs. Men kul är det!

Helgkursen startade redan idag men jag får träffa deltagarna först imorgon. Hoppas det blir ett spännande möte med många frågor som sätter fart på hjärnan.

God natt!

2013-10-12 23:42 3 kommentarer

Anonym 734434842

Frilans. Fotograf. Journalist. Föreläsare.
Som allra helst reser, berättar om resor och inspirerar till resor. Nära och långt bort. Yttre och inre. Med bilder och ord som flätar allt samman.

Det finns alltid nya vinklar där ute...

Blogroll

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842