• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • Prags 5 bästa lyxhotell

  Romantiskt, femstjärnigt och centralt. Här listar vi Prags bästa lyxhotell.

  Prags 5 bästa lyxhotell
  En av sviterna på Four Seasons. Pressbilder.

  Mandarin Oriental Prauge 

  Mandarin Oriental omges av det charmiga historiska distriktet Malá Strana i närheten av slottet och erbjuder stora och eleganta rum. Här kan gäster njuta av skönhetsbehandlingar i hotellets spa som ligger i en klosterbyggnad från 1300-talet. I restaurangerna serveras högklassig asiatisk mat i modern tappning.

  Four Seasons Prague

  Four Seasons erbjuder ett av Prags onekligen bästa lägen. Här har du gångavstånd till den gamla staden, Karlsbron, de judiska kvarteren och Mala Strana. Unna dig en brunch eller en lyxig middag på den italienska restaurangen CottoCrudo som har utsikt över floden, eller skäm bort dig själv på hotellets spa.

  Pashtuv Palace

  Romantiska Pashtuv Palace ligger precis vid Moldau-floden i närheten av den berömda Karlsbron. Här finns 50 rum, en cigarr-bar och en vacker utomhusservering på hotellets innergård.

  Hotel Paris

  Ett historiskt monument i jugendstil med 86 rum och sviter som ligger inom gångavstånd till de flesta stora sevärdheterna. Till Wenceslas-torget tar det 12 minuter att gå och till torget i gamla stan är man efter fem minuters promenad. Har också en tjusig restaurang och ett trevligt parisianskt café. 

  Buddha-Bar Hotel Prague

  Detta femstjärniga hotell i fransk-orientaliskt tappning ligger i hjärtat av Prag nära till gamla stan och det stora shoppingcentret Palladium. Hotellet har ett spa, en mycket trevlig restaurang som serverar rätter med asiatiska smaker och 36 utsökt harmoniska och vackra rum och sviter. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!