Resa med barn-bloggen

Med hyrbil runt Lanzarote

2013-02-05 13:57 Kommentera
Kategori: Bila med barn, Resmål

Det är lätt att bli bekväm och stanna vid poolen.

Men just på Lanzarote kan jag verkligen rekommendera att hyra bil. För egen motor kan du då upptäcka en hel värld av slingrande bergsvägar, otämjda vulkanlandskap och böljande vindistrikt.

På den här reportageresan hade jag maken och Anton som då var drygt ett år med mig. Vi körde de långa sträckorna när han sov.

Läs mitt reportage och guide:
http://www.vagabond.se/artiklar/resmal/20130204/l
anzarote-hitta-guldkornen-med-hyrbil

2013-02-05 13:57 Kommentera
Kategori: Bila med barn, Resmål

Anonym 283429936

Frilansjournalist och trogen Vagabondmedarbetare. Mamma till Anton, 4 år, och Alice, 2 år. Jag trivs som bäst när barnen är med på resan och vill visa dem världen. Vi har seglat i Grekland, flugit mellan öar i Karibien, vandrat på Mallorca, bilat Lanzarote runt och mycket mer. Jag vurmar dessutom för ett ansvarsfullt resande, och vill bidra till att världen ska vinna på vårt resande – inte tvärtom.

Webbfrågan

  • Hur tränar du helst under resan?

Vagabonds nyhetsbrev

Över 20 000 läsare! Vagabonds nyhetsbrev är gratis och kommer till dig en gång i veckan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842