Polen

Mini-guide till Sopot på Polska rivieran

Den Polska rivieran består av 50 mil sandstrand som sträcker sig längs med Östersjön. Mellan de två städerna Gdynia och Gdansk ligger kurorten Sopot – en bra utgångspunkt för dig som är sugen på att upptäcka Polens semesterparadis.

Restips

Guide till Österlen – restauranger, hotell & bästa stränderna

Finkorniga sandstränder och söta kustbyar. Oavsett om du väljer att bila, cykla eller stanna på ett ställe så kommer inte Österlen göra dig besviken. Vi guidar dig till godaste maten, bästa boendena och stränderna du helst inte vill lämna!

Italien

Guide till Cinque Terre – vandringar, hotell & restauranger

Du har antagligen sett dem på bild, de fem pastellfärgade byarna som klämmer in sig mellan bergvägar vid den italienska kusten – Cinque Terre, eller "fem länder" som det betyder ordagrant. Få tips om hotell att bo på, restauranger att besöka och vackra leder att vandra!

Sverige

Guide: cykla Kattegattleden – 17 tips på vägen

Kattegattleden är västkustens paradled för dig som längtar ut på cykeläventyr. Leden slingrar sig längs med havet mellan Helsingborg och Göteborg. Här kommer tips på var du hyr cykel, äter, dricker och övernattar bäst längs med vägen.

Sverige

Guide: Vildmarkssafari i Sverige – på spaning efter björn och varg

Följ med på safari i svensk vildmark och spana efter skogens rovdjur. Vi tipsar om turer där du har chans att se björn och varg – men även bäver, älg och lodjur!

Restips

Stor matguide till Vietnams bästa streetfood

Mustiga nudelkok, frasiga rispannkakor, färskpressad passionsfruktjuice och vidunderlig cao lau. Vi reser från södra till norra Vietnam och testar Asiens bästa street food.

Annons
Partner

Guide till Spaniens takbarer, tapasrestauranger och Michelinkrogar

Barer med utsikt, Michelin-krogar, välsmakande vin och historiska hotell – i Spanien kan du äta som en drottning, bo som en kung och må som en prins.

Restips

Guide till Karamoja i Uganda

Vagabonds skribent och fotograf, Marcus Westberg, begav sig ut på roadtrip genom nordöstra Uganda på motorcykel. I den här guiden får du tips på boenden, resvägar och aktiviteter.

Indien

Allt du behöver veta om ayurveda i Kerala

Massage, yoga, vegetarisk mat och örtmediciner. Låter det som något du skulle kunna prova på under en semester i Indien? I så fall kommer du älska ayurveda!

Georgien

Upptäck Tbilisi – cityguide till Georgiens huvudstad

Karin Wallén dras till den georgiska huvudstaden för kaféerna, vinerna och den underbara maten. Här listar hon sina favorithak, bästa lunchtips och mycket mer för dig som vill upptäcka Tbilisi.

Scroll to Top