• Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • 5 nya appar att ladda ner inför resan

  Mobilen har verkligen blivit en reseaccessoar vi inte vill vara utan. Vi letar restauranger, bokar biljetter och hotell, hittar adresser, översätter fraser och förevigar resan med härliga fotografier. Här är några nya reseappar till din mobil för att göra din nästa utlandsvistelse ännu bättre.

  5 nya appar att ladda ner inför resan
  Foto: Istock.

  1. Dayuse 

  Dayuse är perfekt för långa mellanlandningar eller andra tillfällen där man befinner sig på genomresa i en stad under en kortare period. Appen låter användaren boka hotell på dagtid till ett kraftigt rabatterat pris, så att du kan duscha, ta en tupplur eller bara ladda batterierna. Finns i 16 länder och 100 städer. 

  2. PlanChat

  För dig som vill planera nästa kompisresa eller familjesammankomst i utlandet på ett enkelt sätt. PlanChat är en reseapp som är speciellt framtagen för just gruppresor. Lägg till alla personer som ska med på resan, chatta, rösta på olika aktiviteter, lägg till intressanta restauranger och håll koll på utgifterna.  

  3. Roammate

  Roammate är perfekt för soloresenärer som vill träffa nytt folk på destinationen och för den som letar efter resekamrater. Svara på kontaktannonser från hela världen eller skriv en egen. 

  4. My Panda 

  My Panda skapades som ett resultat av attackerna i Paris 2015. Appen finns i ett 30-tal storstäder världen över, som New York, London, Johannesburg och Rio de Janeiro och informerar dig om säkerhetsläget i respektive stad. I vissa städer finns även kontaktuppgifter till larmcentraler och möjlighet att se var närmsta polisstation finns.  

  5. Loungebuddy 

  Har du en lång mellanlandning att ta dig igenom eller är du i desperat behov av en dusch? Lyxa till det genom att köpa ett dagspass på en flygplatslounge. Loungebuddy ger dig möjlighet att köpa pass på över 170 lounger världen över. 

 • Få vagabond.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!