Stockholm

Japanska ätpinnar och varma nudlar
Sverige

5 japanska matställen i Stockholm

Japan är ett drömresmål för många matfantaster. Vi listar våra japanska favoritkaféer, restauranger och butiker i Stockholm.

Nyhet

Vandrarhemmet af Chapman försvinner från Skeppsholmen för en tid

Älskad Stockholmsikon och vandrarhem sedan 40-talet. Af Chapman är i behov av en välförtänt renovering.

Sverige

Weekend i Stockholm – 5 hotellfavoriter i huvudstaden

Stockholms hotellscen kokar och det dyker ständigt upp kreativa nykomlingar. Här är fem hotellfavoriter att spana in inför en weekend i huvudstaden!

Sverige

50 weekendtips till Stockholm – redaktionens egna favoriter

Fjollträsk, Eken och Nordens Venedig. Kärt barn har många namn. Här är redaktionens 50 favoriter i Stockholm – från ikoniska jazzbarer till japanska hål-i-väggen och nyöppnade vinbarer.

Italien

Nytt hotell i Stockholm – Villa Dagmar med inspiration från Italien

I maj öppnar Villa Dagmar upp portarna på Östermalm i Stockholm – ett nytt boutiquehotell för "den världsvana resenären". Hotellet har hämtat inspiration från italienska renässanspalats och piazzor. Perfekt för en weekend till Italien – fast i Stockholm.

Sverige

5 aktiviteter i Stockholms natur – och var du gör dem bäst

Paddla runt öarna i centrala Stockholm, klättra vid Slussen eller fiska utanför Stadshuset! I Stockholm väntar äventyret runt hörnet – här är 5 tips på aktiviteter och platserna du kanske inte visste om!

Nyhet

Ny karibisk bar och restaurang öppnar i Stockholm

I ett rätt kallt och grådaskigt Stockholm har en ny färgstark restaurang och bar öppnat. Cane Rum Societys fokus ligger på karibisk mat och cocktails. Har de rom undrar du? Jajamensan, Europas största romsamling för att vara exakt.

Nyhet

Ny utställning på Fotografiska med Mattias Klum

Som förste svensk någonsin prydde Mattias A. Klums bild av en silverbladapa National Geographics omslag. Nu är han aktuell med en utställning på Fotografiska i Stockholm fram till den 7 mars, 2021.

Restips

Redaktionens favoriter: isolerade Grönskär

Det finns öar i Stockholms skärgård dit båtarna kryssar non-stop, men till Grönskär går ingen reguljärtrafik. Den isolerade ön är redaktör Karin Wimark favorit.

Restips

5 underskattade öar i Stockholms skärgård

Stockholms skärgård är vacker men det finns vissa öar som får all uppmärksamhet. Varför inte dra iväg de mest hajpade öarna och upptäcka nya ställen? Vi listar 5 underskattade skärgårdsöar du borde upptäcka!

Scroll to Top