Göteborg

Sverige

Vågar du checka in på Göteborgs läskigaste hotellrum

Halloween blir alltmer populärt i Sverige. Nu kan du testa gränsen för ditt mod, eller ska vi säga din rädsla, genom att hyra rum 13 på Gothia Towers.

Nyhet

Därför är Göteborg Sveriges hetaste stad just nu

Prisad av både Lonely Planet och Time som ett av årets bästa resmål – Göteborg är minst sagt i hetluften just nu. Att staden dessutom firar 400 år gör den knappast mindre aktuell. Här är 10 anledningar till en Göteborgsweekend!

Nyhet

Testa pladdling – låna en kajak och plocka skräp

Vill du paddla kajak? Vill du se naturen omkring dig må bra? Då borde du testa pladdling – ett nytt initiativ som kommit till Sverige.

Restips

Sveriges 12 bästa hantverksbagerier

Prisbelönta, innovativa och serverar de frasigaste croissanterna, luftigaste levainbröden och läckraste bullarna. Vi listar 12 svenska hantverksbagerier värda ett besök.

Restips

Favoriter i Göteborg – 11 restauranger du inte får missa

Det finns en uppsjö av matställen för såväl matnördar och finsmakare som fattiga studenter och bara helt vanliga middagsgäster i Göteborg. Här är elva favoriter att skriva upp på menyn.

Nyhet

Checka in på skärmfritt hotell – ditt surfande avgör priset på rummet

Ju mer du surfar och använder sociala medier under hotellvistelsen, desto mer får du betala vid utcheckningen. Så fungerar det på det nya rummet "The Check Out Suite" på Hotel Bellora i Göteborg.

Grekland

Europas bästa skybarer

Alla metropoler med självaktning har en. Till och med Västerås. Vi talar om skybarer. Ta en drink, njut av utsikten!

Scroll to Top