Annons
Annons

1090545.jpg

Nyhet

Här är säkerhetsgenomgången som får Sverige att kikna av skratt

Varken besättningen eller passagerarna på Novairflighten kan hålla sig för skratt när kabinpersonalen bestämmer sig för att skoja till det och drar säkerhetsgenomgången på bred östgötska. "Videon har blivit en stor succé, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo som Novair är en del av.

Text: Johanna Jackson • 2015-08-17 Uppdaterad 2015-08-17
Annons

Kabinen fylls snabbt av gapskratt när besättningen börjar säkerhetsgenomgången. Anledningen? Stewarden som håller i genomgången på flighten från Alanya till Landvetter gör det på kanske en av Sveriges underbaraste dialekter. Och han håller inte tillbaka. 

Händelsen fångades på film av en av passagerarna som la upp klippet på Apollos facebooksida där den fått hundratals likes och flera delningar. När klippet sedan lades upp på Youtube för tre dagar sen fick det luft under vingarna och har i skrivande stund setts över 200 000 gånger.

– Det är helt på skoj. Personalen märkte att många på flyget var från Östergötland, och då Håkan och Daniel (som är med i videon) också är från Östergötland bestämde de sig för att ha lite roligt och överdriva, säger Kajsa Moström. 

Missa inte:


Text: Johanna Jackson • 2015-08-17
NyhetSverige

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Scroll to Top