Nyhet

Baliresa inspirerad av Eat, Pray, Love

Temaresor hakar på romantiken i boken och filmen Eat, Pray, Love. En ny rundresa varvar platser ur filmen med tempel, bad i varma källor och delfinsafari.

Text: Redaktionen • 2011-03-24

Temaresor hakar på romantiken kring boken och filmen Eat, Pray, Love. På en ny rundresa varvas platser ur storfilmen med delfinsafari, bad i varma källor och tempelbesök.

– Resan är ett måste för alla som vill återuppleva de vackra platserna från Eat, Pray, Love, säger Lin Wessblad, ansvarig på Temaresor och stor Balifantast, enligt ett pressmeddelande.

Rundresan inleds med ett besök i Bangkok för att uppleva filmens indiska och italienska influenser. De livliga kvarteren i Little India bland kryddor och tyger följs av en kulinarisk upplevelse på en italiensk restaurang.

Några av höjdpunkterna på Bali är en cykeltur bland risterasser och kanaler samt en vandring genom monsunskog och bevattningskanaler till Banjaras heta källor.

De som vill kan besöka medicinmannen Ketut Liyer, känd från boken, i hans hem. Tillfälle ges också att laga balinesisk mat tillsammans med en kock.

Resan avslutas på Giliöarna med utmärkta snorklingsmöjligheter i turkost vatten.

Temaresor har tidigare lanserat resor som inspirerats av filmerna Australia och Råttatouille.


Text: Redaktionen • 2011-03-24
Nyhet

Scroll to Top