Annons
Annons
Strand i turkiska Kas. Foto: Istock

Strand i turkiska Kas. Foto: Istock

Nyhet

Efter skolstarten – nu sjunker priset på utlandsresor

Sommarens höga temperaturer i samband med en annalkande skolstart gör att det finns extra stora chanser att fynda för den som vill förlänga sommaren med en utlandsresa.

Text: Johanna Jackson • 2018-08-13 Uppdaterad 2018-08-13

I samband med skolstarten sänker många researrangörer priserna på resor, som redan är låga jämfört med samma period i fjol, på grund av sommarens höga temperaturer. Om man är flexibel med avresedatumet finns det därför stora chanser att fynda. Till exempel går det att få tag på resor till flera soliga destinationer för mindre än 2 000 kronor per person. 

Enligt Ticket är fyndläget stort i hela Medelhavet samt Kanarieöarna. Extra fördelaktigt är det att boka en resa till Turkiet, eftersom svenska kronan har stått sig bra mot den turkiska liran. 

– För de som inte reser med barn eller familjer med barn som ännu inte behöver förhålla sig till terminerna är de sista två veckorna i augusti samt hela september en perfekt period för en utlandsresa, säger Katarina Daniels, PR- och kommunikationsansvarig hos Ticket i ett pressmeddelande. 


Text: Johanna Jackson • 2018-08-13
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen