Annons
Annons
Puben Tan Hill Inn in med massor av snö runt huset

Insnöad på en pub i England. Det kunde varit värre. Foto: The Tan Hill Inn in

Nyhet

Insnöad på pub i 3 dagar – karaoke, Mamma Mia och quiz

Att bli insnöad och behöva spendera tre dagar på en brittisk pub. Det kunde varit värre!

Text: Helle Kikerpuu • 2021-11-30 Uppdaterad 2021-11-30

Stormen Arwen fortsätter att lamslå Storbritannien och Nordirland. Medan hundratusentals är utan el och två personer omkommit blev ett 60-tal personer insnöade på puben The Tan Hill Inn i Yorkshire Dales. Gästerna anlände till puben, känd för att vara den högst belägna puben i Storbritannien, under fredagen för att se en hyllningskonsert till Oasis.

När de vaknade på lördagen hade det vräkt ner en meter snö. De lyckades gräva en tunnel ut från pubens ytterdörr, men på grund av skador på elkablar var vägarna inte framkomliga. Räddningstjänsten lyckades dock hämta en person som behövde medicinsk vård, men resterande gäster spenderade tre nätter i puben. En del hade redan bokat rum på värdshuset och andra hade anlänt i husbilar, resterande fick provisoriska sängar i soffor och på golvet.

Under måndagen hade de flesta lyckats ta sig hem.

Men att fastna på en brittisk pub verkar inte vara så illa. Sedan fredagen hade de anställda ordnat aktiviteter som frågesport, filmvisning med Grease och Mamma Mia, bjudit på gratis buffé och serverat söndagslunch. Allt för att hålla folk underhållna. Dessutom verkar de flesta ha varit vid gott mod då nya vänskapsband knöts.


Text: Helle Kikerpuu • 2021-11-30
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen