Annons
Annons

Upptäck Japan till hösten då den nya direktlinje lanserats. Foto: Swedavia/Unsplash

Nyhet

Nytt direktflyg från Stockholm till Tokyo

Snart kan du hoppa på flyget i Stockholm och kliva av i Tokyo. I höst invigs nämligen en helt ny direktlinje till Japans största flygplats.

Text: Karin Wimark • 2024-02-06 Uppdaterad 2024-02-06

Är du sugen på en resa till Japan kan det vara läge att börja planera. I höst etablerar sig nämligen Japans största flygbolag All Nippon Airways (ANA) på Stockholm Arlanda Airport.

Den nya direktlinjen till Tokyo Haneda innebär inte bara smidig resa till Japans huvudstad utan kommer också erbjuda viktiga anslutningar till hela Asien och södra delen av stilla havet. Det är över 30 år sedan Arlanda hade en direktförbindelse till Tokyo och linjen blir nu den snabbaste flygvägen från Skandinavien till Japan.

Snart kan du smidigt ta dig till Tokyo från Stockholm Arlanda utan ett enda byte. Foto: Unsplash

– ANA kommer att spela en viktig roll för att knyta samman Sverige med Japan och andra väletablerade marknader i Asien. Swedavias främsta mål är att öka tillgängligheten och ANAs stora nätverk underlättar för människor att träffas, oavsett om det gäller affärer, turism eller för att besöka familj och vänner, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

Linjen Stockholm–Tokyo ingår i vinterprogrammet för 2024 med en flygtid på cirka 13-14 timmar. Flygplatsen Tokyo Haneda är ett stort nav för den som vill nå fler destinationer i Japan och är landets största flygplats.

Läs också:

Stor guide: 10 trendiga stadsdelar i Tokyo

Quiz: Hur mycket kan du om Japan?


Text: Karin Wimark • 2024-02-06
NyhetFlyg

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen