Annons
Annons
Uppdukat bord med afternoon tea på hotell

Njut av lyxig afternoon tea i London. Foto: London Marriott Hotel County Hall

Nyhet

Så kan du ta del av lyxig afternoon tea i London helt gratis

Det har gått 70 år sedan drottning Elizabeth II tillträde som Storbritanniens monark och det firas med gratis afternoon tea för alla Elizabeth:or.

Text: Helle Kikerpuu • 2022-03-16 Uppdaterad 2022-03-16

Det lyxiga 5-stjärniga London Marriott Hotel County Hall är känd för sina fantastiska utsikterna över floden Thames, Big Ben, Houses of Parliament och London Eye. Här kan man också njuta en det mest brittiska ”fikat” som finns – afternoon tea – omgiven av hyllmeter med böcker i det vackra biblioteket.

Med anledning av drottning Elizabeth II:s platinajubileum erbjuder hotellet gratis afternoon tea till alla som heter Elizabeth under juni månad. Glada nyheter för alla med samma namn som den brittiska monarken.

Villkoren är följande:

  • gäller under juni 2022
  • bokas i förväg – i mån av tillgänglighet.
  • giltigt för ett sällskap på minst 2 personer och ett traditionellt afternoon tea av ett värde för 49 pund (finns veganskt alternativ).
  • gäller endast en person per bokning.
  • lämna bevis på namn i form av pass eller körkort.
  • ingen annan stavningen av namnet kommer att accepteras – endast ”Elizabeth”.
Uppdukade bord mellan bokhyllor på hotell med afternoon tea.
Afternoon tea bör finnas på alla anglofilers bucketlista. Foto: London Marriott Hotel County Hall

Kungligt platinajubileum

Det har gått 70 år sedan Storbritanniens drottning Elizabeth II tillträde som landets monark. Hon är den regent som suttit på tronen längst i landet och har sedan 1952 avverkat inte mindre än 14 brittiska premiärministrar.

För att fira jubileet kommer officiella evenemang att äga rum under hela året. Britterna själva kan se fram emot en fyra helgdagar i Storbritannien från 2 juni till 5 juni. Dessutom kommer säkert inofficiella festligheter att anordnas av britterna själva.


Text: Helle Kikerpuu • 2022-03-16
Nyhet

Nyhetsbrev

Missa inte våra bästa tips och guider!

Rulla till toppen