Beijing

Kina

Resevloggaren tar tåget till Beijing: “Tveklöst mitt största äventyr hittills”

Idag lever Sandy Stadelmann, 29, sin dröm som resevloggare och digital nomad. Men vägen för att hamna där har inte varit spikrak. – Jag har verkligen kämpat stenhårt för att kunna göra det här, säger hon. 

Brasilien

10 otippade destinationer att besöka för alla som älskar öl

Rynkar du på näsan åt de som beställer "en lager, vilken som helst" och kan du känna skillnad på en saison och IPA bara på lukten? Då är denna topplista något för dig.

Nyhet

Nu kan du köpa förorenad luft från Peking på burk

Vad som började som ett skämt för entreprenören Dominic Johnson-Hill utvecklades till en framgångsrik affärsidé. Med bas i sin butik i Peking säljer han burkar med förorenad luft från staden till hela Kina.

Kina

Kulinariska Peking – 20 smakfulla tips

Peking är ett himmelrike för ­spännande smakupplevelser. ­Pekingbon Jojje ­Olsson, författare till guideboken Mitt Peking, guidar dig till krogarna, kaféerna och barerna som andra missar. Dessutom tips på vintageshopping och udda museer.

Kina

Hitta bästa shoppingen i Peking

En del blir som tokiga. Köper extra resväskor och fyller med billiga lammullströjor, vinterjackor och sidensjalar. Visst kan man göra kap i Peking, både på fusk och äkta vara. Här de 7 bästa fyndplatserna.

Förenade Arabemiraten

5 cityskidorter

Skidor på förmiddagen, museum efter lunch och teater på kvällen. Slipp kompromissa och välj stadsnära skidåkning. Vagabond listar fem orter där du kan få allt.

Kina

15 kinesiska höjdare

Vad ska man se och göra i världens tredje största land? Ola Wong, har samlat sina bästa tips från Mittens rike. Varsågod, femton rykande heta kinapuffar!

Kina

24 timmar i Beijing

OS-aktuella Beijing sägs vara omöjligt att göra på ett dygn. Men det går, om man väljer ut det bästa!

Scroll to Top