Frankrike

7 underskattade städer i Europa för romantisk weekend

Venedig och Paris i all ära, men låt oss lämna gamla klyschor där kärleken fungerar som reklampelare. Vilka andra städer i Europa är otroligt romantiska men underskattade? Vi listar sju favoriter där man kan njuta av platsen, mat, kultur och varandras sällskap.

Ungern

Redaktionens favoriter: Szimpla Kert

Vagabonds reporter Karin Wallén tipsar om barhäng i Budapest.

Ungern

Redaktionens favoriter: For Sale Pub – Budapests skönaste sunkpub

Sköna sunkpuben i Budapest översvämmas av tusentals lappar som täcker både golv och tak.

Ungern

Femstjärniga hotell i Budapest – här är stadens lyxigaste boenden

Slå på stort i Budapest och boka in dig på ett femstjärnigt boende. Här är fyra högklassiga hotell i den vackra huvudstaden.

Israel

10 härliga städer för en weekendresa i höst

Vilket är det bästa sättet att motverka eventuell höst- eller vinterdepp om inte en resa? Här listar vi tio sköna weekendstäder, och vad du inte får missa när du reser dit.

Restips

Budapests dynamiska distrikt

Synagogor och heta barer sida vid sida. Pampiga palats bredvid fattigkvarter. Ungerska huvudstaden Budapests mest intressanta områden just nu hittar man i de dynamiska distrikten nummer 7 och 8 i stadsdelen Pest.

Restips

Weekend med lyxkant

Vi har valt ut nio prisvärda hotell i Europa som bjuder på det lilla extra. För en romantisk storstadshelg som inte behöver spräcka plånboken.

Estland

5 destinationer för chokladälskaren

Afrika, Europa, Sydamerika … och så den sjunde kontinenten: choklad. Vi tar dig dit. Till världens mest lyckobringande kakaofällor. Följ med.

Scroll to Top