Irland

Dublins bästa barer – 11 favoriter

Matkulturen är ganska trist. Sevärdheterna mediokra. Vädret är inget att skriva hem om. Ändå är Dublin en utmärkt weekendstad. Här förklarar vi varför.

Israel

10 härliga städer för en weekendresa i höst

Vilket är det bästa sättet att motverka eventuell höst- eller vinterdepp om inte en resa? Här listar vi tio sköna weekendstäder, och vad du inte får missa när du reser dit.

Nyhet

Tre nya direktlinjer från Stockholm med Norwegian

I början av juni startar det norska lågprisbolaget Norwegian tre nya rutter från Arlanda. Dessutom utökas ett antal avgångar till flera populära destinationer.

Nyhet

Tio ölfestivaler du inte får missa i sommar

Tycker du om att gå på festival och att dricka öl? Då är denna lista något för dig. Nedan listas 10 ölfestivaler runtom i världen som du bara inte får missa i sommar.

Irland

24 timmar: Ett dygn i leende Dublin

Pubar och katedraler, leenden och toner av traditionell musik. Fenomenal falafel. Bli inte överraskad om du blir medbjuden av en nyvunnen vän för en kopp te eller en bit mat – många irländare är lika vänliga som nyfikna. Här är ett dygn i Dublin.

Irland

Dublins bästa pubar

"Good puzzle would be cross Dublin without passing a pub", skrev James Joyce i Odysseus 1922. Det stämde då och det stämmer idag. Dublin är berömt för sina pubar som både levererar charm, folkkultur och klass.

Irland

Guide till Dublin

Pubar med skummande Guinness, skivaffärer med ljudskatter, kul människor en masse, en vacker park med körsbärsblom - och mat som är … tja sådär.

Irland

Dublin dansar och ler

Melankolisk och munter på samma gång – den irländska folkmusiken är ständigt soundtrack. Lägg till skummande öl, regntung himmel och otaliga pubar så har du ett veckoslut i Dublin.

Irland

Dublin – fly & drive guide

Dublin är en huvudstad med en påtaglig storstadskänsla, med mycket shopping och ett aldrig sinande utbud av pubar, restauranger och gatumusikanter. Dessutom märks det tunga kulturarvet tydligt. Det går inte att komma ifrån att det var i Dublin storheter som James Joyce, Jonathan Swift och Bono började sina karriärer. Ladda hem guiden!

Irland

Resetips till Irlands västkust

Vagabond tipsar och guidar till Irlands västkust.

Scroll to Top