Gran Canaria

Egypten

Fynda billiga resor – priset dumpas under januari

I samband med att vårterminen startar och eleverna återvänder till skolan faller priserna på resor. För den som inte behöver förhålla sig till skolornas terminer och kan resa med kort varsel redan nu i januari eller början av februari är det riktigt fyndläge.

Restips

9 adrenalinstinna äventyr på Kanarieöarna

Kanarieöarna är så mycket mer än bara grisfester och sömniga hotell med all-inclusive. Här är 9 tips på saker att göra när du vill höja pulsen och ta en paus från solstolen.

Annons
Partner

Gran Canaria: Semesterparadiset som är okänd surfingpärla

Dag efter dag rullar de in mot land. På Gran Canaria behöver du inte vänta på vågorna – det är bara att kasta sig upp på brädan. Här är fem bra surfingställen du inte får missa på den älskade semesterön.

Restips

Cityliv på Gran Canaria

NÙ�r du tröttnat på Gran Canarias turistgetton tar du bussen till Las Palmas, Spaniens sjunde största stad, Europas Rio de Janeiro, där storstadspuls och strandliv gift sig med varandra.

Restips

Gran Canarias vilda ovansida

Den mest exploaterade kanarieön är samtidigt den mest orörda, vilda och natursköna. För att uppnå det oväntade måste du sträva uppåt – mot bergen, lantgårdarna och de vindlande vandringslederna.

Cypern

Bästa tipsen till höstens charterresmål

Sugen på att fly höstmörkret för lite sol och bad? Vi ger tips på aktiviteter och sevärdheter på och kring höstens största charterresmål.

Scroll to Top