Ibiza

Restips

10 lugna favoriter på magiska Ibiza

Ön förknippas ofta med ett nattliv som aldrig sover, men partyryktet är starkt överdrivet – söker man sinnesro, vacker natur och lugna stränder så finns det i överflöd på Ibiza!

Nyhet

Ingen mer “happy hour” på Magaluf

Nu är det slut med happy hour och all inclusive-alkohol på delar av Mallorca och Ibiza. Den spanska ögruppen har tröttnat på alkoholstinna turister och inför strängare regler.

Italien

Vandra i Europa – 8 sköna dagsturer

Sardinien, Menorca eller kanske Turkiet? Europa har många härliga vandringar även för dig som enbart vill gå över dagen. Varva motion med bad i ljummet hav. Här är åtta vackra dagsturer när du tröttnat på stranden!

Restips

Här är Europas mest flirtvänliga sommarresmål

Var är det lättast att hitta en sommarflirt? Vilken europeisk stad bjuder på flest singlar redo för dejting? Det har en ny undersökning tagit reda på, och flera svenska sommarstäder finns med på listan.

Restips

Stor guide: Ibiza bortom partystråken

Ibiza – känt för hedonism, nattliv och dunkande klubbmusik. Glöm allt du trodde att du visste, nollställ och pånyttföds. Det är dags att berätta om ett annat Ibiza.

Nyhet

Se Avicii på scen – på Ibiza

Öar i Medelhavet förknippar man normalt inte med världskända musikartister. Men Ibiza är ett undantag. Där framträder DJ-stjärnor som Avicii, Armin Van Buuren och Hardwell i sommar.

Restips

12 yogaresor i Europa

Att leva dekadent och frossa i fet mat på semestern är ute. Istället är det spirituell utveckling och äta organiskt som gäller. Varsågod – vi ger dig sommarens och höstens hetaste yogaresor i Europa!

Scroll to Top