Kanarieöarna

Spanien

6 riktigt sköna stränder på Kanarieöarna

Här får du 6 anledningar att lämna poolen när du reser till Kanarieöarna.

Spanien

Vandra på Kanarieöarna – 7 dagsvandringar på 7 öar

Mahognyträd, vulkantoppar, subtropiska skogar, dödsraviner, kristallklara bad och enorma bergmassiv. Kanarieöarna är ett galleri av storslagna vandringsleder. Vi fick hjälp av turistbyrån att lista dagsvandringar på 7 av öarna!

Nyhet

Trött på hemmakontoret? Tävla om en kontorsplats på Kanarieöarna

Kanarieöarna vill locka distansarbetare och tävlar nu ut en arbetsplats i vad de själva kallar "världens bästa klimat". Priset är ett halvårs vistelse med betald resa, boende, kontorsplats och aktiviteter.

Restips

Öluffa mellan Kanarieöarna – från Teneriffa till Fuerteventura

Följ med på en öluff mellan några av Kanarieöarnas paradisöar: Teneriffa, La Gomera, La Palma och Fuerteventura. Kombinera två eller flera öar på en långsemester – en utmärkt aktivitet för den som vill utforska svenskarnas solparadis på riktigt!

Restips

Spana in stranden på Kanarieöarna – ser ut som tusentals popcorn

Popcorn Beach på norra Fuerteventura är en riktig synvilla. Anledningen? Istället för sandkorn täcks marken av tusentals vita koraller med fluffigt utseende som ser ut som... ja, popcorn!

Restips

9 adrenalinstinna äventyr på Kanarieöarna

Kanarieöarna är så mycket mer än bara grisfester och sömniga hotell med all-inclusive. Här är 9 tips på saker att göra när du vill höja pulsen och ta en paus från solstolen.

Nyhet

Topplistan: Här är Spaniens tio bästa stränder

Turkost vatten, finkornig, kritvit sand och en svag bris som svalkar i värmen. Älskar du också att spendera timmar på playan? Tridadvisor har låtit sina besökare kora de tio bästa stränderna i ett av svenskarnas absoluta favoritländer – Spanien. Här är hela listan.

Restips

Festyra på turistfria Kanarieöarna

Trots att vi befinner oss på Teneriffa är turisterna få. Santa Cruz är svaret på frågan om det finns ett turistfritt Kanarieöarna.

Restips

Santa Cruz – bästa tipsen bortom turiststråken på Teneriffa

Nöjesguide till Teneriffas bäst bevarade hemlighet.

Brasilien

Shoppingguide

Hon är prutandets drottning och packar som väskorna vore bottenlösa. Och hon har ett skåp fullt av presenter för alla tillfällen. Vi har hittat landets i särklass proffsigaste shoppare. Här är hennes skola.

Scroll to Top