Kapstaden

Australien

10 sköna ölfestivaler att besöka 2018

Skål, ganbei, prost och salut! Här kommer 10 roliga festivaler från jordens alla hörn för dig som gärna kombinerar resor med öldrickande.

Sydafrika

Guide: Sydafrika med barn

Vagabonds bästa tips för en familjeresa till Sydafrika.

Restips

Hotell i Kapstaden – vi guidar till bästa kvarteren i Mother City

Var, och hur, ska man bo i Kapstaden? Vid havet, upp mot berget, mitt i city eller lantligt? Hotell, lägenhet eller privat hem med pool? Alternativen är oändliga i en stad som är långt från platt och ensidig.

Restips

Kapstaden – åtta saker du inte får missa i Mother City

Kapstaden har en viktig historia och kittlande smakupplevelser, men också mäktiga bergsäventyr, lummiga trädgårdar och vita badvikar. Pernilla Sjöholm guidar till sin favoritplats på jorden.

Restips

Kapstaden – 25 tips i Sydafrikas skönaste stad

Vilda djur och vänliga människor, dramatiska berg och kritvita stränder, ödsliga kuststräckor och livliga restauranger. Kapstaden har allt, och lite till. Vi guidar dig till de bästa ställena i The Mother City.

Sydafrika

Han fyller Sydafrikas fattigaste områden med gatukonst: ”Idén är att förvandla byarna till levande gallerier”

Några av Sydafrikas mest utsatta områden har förvandlats till levande konstmuseum. Här och där pryds slitna husfasader med färggranna målningar av elefanter, marina djur och människor. "Jag vill ändra invånarnas uppfattning om vad som är värdefullt," säger Falko One, konstnär bakom projektet.

Nyhet

Tio ölfestivaler du inte får missa i sommar

Tycker du om att gå på festival och att dricka öl? Då är denna lista något för dig. Nedan listas 10 ölfestivaler runtom i världen som du bara inte får missa i sommar.

Restips

24 timmar i Kapstaden – ett dygn i naturskön metropol

Majestätiska berg, vilda stränder och grönskande vingårdar. Med hisnande natur runt varje hörn är det svårt att inte förälska sig i The Mother City.

Restips

Sydafrika: Vinsafari i Kapstaden

Sydafrikanska viner har tagit svenskarna med storm. Ett besök i vindistrikten utanför Kapstaden är en upplevelse för både gom och själ. Vagabond har besökt två av landets främsta vingÙ�rdar.

Sydafrika

Guide: Vinsafari i Kapstaden

Se och göra i Kapstaden. Vagabonds guidar till Kapstadens vingårdar och bästa smakupplevelser.

Scroll to Top