Restips

6 goda karibiska romdrinkar du kan göra hemma

Om du inte kan resa till Karibien så får Karibien komma till dig – vi listar 6 cocktails med rom som du kan göra hemma!

Restips

Öluffa i Karibien – stor guide med allt du behöver veta

En resa till Karibien behöver inte gräva hål i plånboken. Slopa lyxjakter, kryssningsfartyg och allt inkluderat-hotell och öluffa med lokala färjor! Här är tre rutter för en drömlik resa i den karibiska övärlden.

Restips

Guide till Jungfruöarna

Vagabonds guide till Brittiska Jungfruöarna.

Restips

Jungfruliga öar i Karibien

Lyxiga segelbåtar och rikemansturism. Det är en sida av Brittiska Jungfruöarna. Vi liftade och åkte med lokala färjor för att upptäcka den andra sidan av den karibiska ögruppen.

Jamaica

Tropiska äventyr på Jamaica

För många är Jamaica synonymt med reggae, dreadlocks och marijuana. Vagabond reste till ön som ännu minns pirater och slavhandel och upptäckte storslagen tropisk natur full av äventyr.

Restips

Vart ska man åka utomlands i maj? 10 trevliga resmål

Maj är den perfekta månaden för att möta våren nere på kontinenten. För riktigt behagliga badtemperaturer över 20 grader måste man däremot oftast bege sig till lite mer exotiska långväga resmål. Här är 10 fina resmål som gör sig extra bra under månaden.

Kuba

Kuba: Sköldpaddornas paradis Cayo Largo

Drömlika stränder, lyxresorter och djurvård. En udda kombination? Inte på den kubanska ön Cayo Largo där besökare kan följa hotade sköldpadds­arter från ägg till frisläppning.

Colombia

5 favoriter i Colombias övärld

Colombias karibiska arkipelag bjuder på stilfull avskildhet, superb dykning, folktomma stränder och torg och barer som förut var farliga men nu är trygga.

Restips

Guide: Segla i Saint Vincent och Grenadinerna

Vagabonds guide till en seglats i ett av världens vackraste seglingsvatten.

Restips

Karibien: Kasta loss, sätt segel och kryssa mellan öarna

Vildvuxna stränder, illegala odlingar och gungande reggae. Vi hissar segel och upptäcker karibiska öar bortom ståtliga hotell och massturism.

Scroll to Top