Krabi

Nyhet

Sverige får nytt direktflyg till Krabi

I vinter får solsugna skandinaver ytterligare en långlinjedestination i Thailand att resa till. I slutet av oktober börjar Norwegian flyga direkt till Krabi från Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Restips

Expertens tips i Krabi

Sedan drygt tjugo år tillbaka driver Henrik Enevoldsen en skandinavisk restaurang mitt i Krabi stad. Han kan allt och lite till om orten och tipsar här om fem platser du inte får missa.

Restips

Äventyr i Krabi

Glid tyst bland grönskande toppar och vita strandremsor. Att paddla havskajak är det absolut bästa sättet att närma sig vackra Phang-Nga-bukten mellan Krabi och Phuket.

Restips

Äventyrliga aktiviteter kring Krabi och Phuket

Ligg inte bara på stranden och slöa. Cykla, rid, snorkla, paddla och klättra. Vagabond listar sex sätt att bränna kalorier och bekämpa lättjan i Thailand.

Restips

Fyra sköna utflykter från Krabi

Från Krabi når du både mangroveträsk, vackra öar, regnskog och tempel. Vi ger fyra finurliga förslag.

Restips

Krabis bästa stränder

Skrovliga höga klippor, klart vatten och mjuk sand. De vackra stränderna är Krabis stoltheter.

Restips

Krabis mat och marknader

Den som söker matupplevelser behöver inte bli besviken i den populära semesterorten Krabi. I alla fall inte med Vagabonds tips i fickan. Här är sex tips pÙ� restauranger, kaféer och matmarknader.

Restips

Krabi – mellan kokospalmer och mangrove

Krabi har lyckats bevara det unikt thailändska. Här finns en vardag, vid sidan om turismen. Och stränderna får en att tappa hakan.

Restips

Vagabond i Thailand

Följ Micke Persson genom Thailand, från mango till mangrove, från stränder till regnskog.

Restips

Krabi: Nu är här bara tomt

Krabi i södra Thailand. Vanligtvis ett område som kryllar av utländska turister. Tre veckor efter flodvågen är stränderna öde och restaurangerna tomma. Överallt pågår reparationer.

Scroll to Top