Las Vegas

Nyhet

De 10 mest instagrammade hotellen 2017

Nu för tiden checkar många inte bara in fysiskt på ett hotell – utan även digitalt. Här kommer 10 hotell i världen där gästerna trycker på avtryckaren extra mycket. Allt enligt statistik från Instagram.

Belize

8 drömbröllop för romantiska vagabonder

I en saltgruva i Polen, under vattenytan på Bali, i ett mayatempel i Belize eller på en glaciär i Alaska. Vi har listat åtta bröllopsdestinationer för er som inte nöjer er med traditionellt svenskt sommarbröllop.

Restips

Roadtrip i USA – med bil från Las Vegas till New Mexico

Förbered dig på utomjordiska naturupplevelser på denna episka resa genom Nevada, Utah, Arizona, Colorado och New Mexico. Är det någon roadtrip som fångar essensen av USA:s storhet så är det denna.

Restips

Sin City by night – 12 röster från Las Vegas

The Strip i Las Vegas är ett 7 kilometer långt megakitschigt nöjesfält för vuxna, där tale­sättet "what happens in Vegas, stays in Vegas" är upphöjt till lag. Vi tog en kvällspromenad längs Sin Citys paradgata.

Restips

Bekännelser från syndens näste – vad som verkligen händer i Vegas

Sin City har fått sitt rykte av en anledning. I en diskussionstråd på internetforumet Reddit avslöjar besökare och arbetare i Las Vegas de galnaste sakerna de bevittnat i staden.

Nyhet

Världens 25 mest besökta turistattraktioner

Eiffeltornet, pyramiderna eller Frihetsgudinnan? Nej, bland världens populäraste turistattraktioner är det en mus och hans vänner som regerar.

Restips

10 galna hotell i Las Vegas

Det är inte för att sova du åker till Las Vegas, kanske inte ens för att spela. Ändå är hotellen stadens huvudattraktion. Varför? För att de är så extravaganta, knasiga och underbart konstgjorda! Här är Sin Citys mest urflippade hotell.

USA

Bröllop i Las Vegas

Emil och Åsa Ödling ville inte ha något stelt och allvarligt bröllop. Därför åkte de till Las Vegas. Inför samma vittne som Britney Spears sade de »I do«.

Restips

24 timmar i Las Vegas

What happens in Vegas, stays in Vegas. Följ med på en fartfylld dagstur i kitschens huvudstad.

Scroll to Top