Lissabon

Restips

Äventyr i Jämtland – 3 dagsturer i Vålådalen

Sugen på att vandra eller cykla i Jämtland? Vi tipsar om tre dagsutflykter med vacker natur och schyssta leder i Vålådalens naturreservat.

Portugal

18 heta tips till Lissabon

Billigare än Barcelona, trendigare än Paris, roligare än Berlin. Här är tipsen du inte vill missa under en weekend i Europas hetaste huvudstad.

Restips

Ölfestival tillbaka i Lissabon

Det är inte bara i München som ölen flödar så här års. För andra året i rad bjuder Lissabon upp till festival med allt som hör den gyllene maltdrycken till. Lisbon Beer Week äger rum mellan den 16 och 24 september.

Restips

Lissabons bästa hotell – under 1000-lappen

En weekendsemester till Lissabon behöver inte ruinera dig. Här är våra val för bra budgethotell och vandrarhem.

Restips

Topp 5: Snygga och prisvärda hotell i Lissabon

Ska du semestra i härliga Lissabon och letar efter charmiga hotell med bra läge som inte kostar skjortan? Här är våra bästa tips.

Portugal

Lissabons bästa lyxhotell

Ute efter crème de la crème när det kommer till boende i populära Lissabon? Här är våra bästa tips på lyxhotell i staden.

Portugal

Lissabons bästa hotell – i alla prisklasser

Terrakottafärgade takåsar, den blå Atlanten och smala vindlande gränder smyckade med färggrant kakel. Lissabon är inte bara otroligt vackert, utan är dessutom fortfarande relativt prisvärt. Här har vi samlat våra bästa tips på stadens bästa hotell, i prisklasser för alla budgetar.

Kroatien

Tur & Retur avsnitt 13: Tillräckligt fula öar i Kroatien, tequila-fester i Lissabon och bästa Booking.com-knepen

Guideboksförfattaren Elisabet Axås delar med sig av sina bästa öar i Kroatien – alla med en egen vindruva. Men en by får inte vara för vacker om du ska slippa trängas med 3 000 kryssningspassagerare. När Sara Arnald inte festar på takbarer i Lissabon eller hänger i surfparadis som Ericeira, chockar hon oss andra genom

Portugal

6 dagsutflykter från Lissabon

Det kan kännas svårt att lämna Lissabons solblekta gator och vindlande gränder. Men utanför staden finns massor att se. Här kommer våra bästa tips på dagsutflykter från den portugisiska huvudstaden.

Nyhet

Tre nya direktlinjer från Stockholm med Norwegian

I början av juni startar det norska lågprisbolaget Norwegian tre nya rutter från Arlanda. Dessutom utökas ett antal avgångar till flera populära destinationer.

Scroll to Top