Restips

21 tips i Los Angeles kreativa kvarter

Upptäck stadsdelarna Los Feliz, Silver Lake och Echo Park. Vagabonds skribent och fd Silver Lake-bon Erik Augustin Palm delar med sig av sina bästa tips till LA:s "hipstertriangel".

Restips

Trendspaning i Los Angeles ”hipster-triangel”

Hollywood i all ära – vill man uppleva de verkligt kreativa sidorna av Los Angeles är det till Los Feliz, Silver Lake och Echo Park man ska bege sig.

Restips

Vagabonds favorit: Smaka på hela världen i Los Angeles

Det finns mycket att se och göra i Los Angeles, men en favorit för Per J Andersson är Grand Central Market – stadens matmecka och ett måste vid ett besök i staden.

Restips

Vagabonds drömresa – 5 veckor klassisk roadtrip genom USA

Se några av de mäktigaste naturupplevelserna och coolaste städerna. Från vilda västern-landskap i Texas till träsk i Södern. Kaliforniens stränder till New Yorks skyskrapor. Följ med Vagabond på en långresa genom USA – kust till kust.

Nyhet

Ikoniska palmträden i Los Angeles byts ut

De palmkantade boulevaderna som så länge varit synonymt med "La La Land" kan komma att se väldigt annorlunda ut i framtiden, enligt Lonely Planet. Träden hotas nämligen av invaderande palmvivlar och svampangrepp. På vissa platser i Downtown och Hollywood ska palmerna dock bevaras.

Nyhet

Glass i stora lass på LA:s nya konstmuseum

Isglass, gräddglass, strössel och strutar. Den 22 april öppnar ett museum upp i Los Angeles helt dedikerat till de frusna läckerheterna.

Nyhet

Star Wars-museum öppnar i Los Angeles

Filmregissören George Lucas öppnar ett Star Wars-museum i Los Angeles. När museet slår upp sina portar kommer besökare kunna se ett urval av över 40 000 filmrelaterade målningar, kostymer och andra föremål

Restips

Cityguide Los Angeles – 30 tips du inte får missa i Downtown LA

Adresserna du behöver för några späckade dagar i Downtown LA. Från mysiga barer till imponerande museum.

Nyhet

Italiens sista prins säljer pasta från en food-truck i LA

Om du vill äta kungligt nästa gång du reser till Los Angeles kan du checka in menyn på den rullande restaurangen Prince of Venice. Ägaren av foodtrucken är nämligen den italienske prinsen Emanuele Filiberto di Savoia.

Nyhet

Nu kan du fika med hundvalpar i Los Angeles

Ett nytt café fullt med viftande svansar och fyrbenta inneboende har slagit upp dörrarna i LA. The Dog Cafe ligger i East Hollywood och är det första i sitt slag i USA.

Scroll to Top