Miami

Nyhet

SAS öppnar ny direktlinje till Miami från Stockholm

Med start den 29 oktober 2017 kommer det gå att flyga direkt till Miami med SAS. Den nya linjen avgår från Arlanda en gång i veckan.

Nyhet

Spana in Miamis nya skyskrapa

Attraktionen "Skyrise Miami" är tänkt att locka både internationella turister och inhemska adrenalinknarkare i staden. Den 305 meter höga skyskrapan förväntas att vara redo att ta emot besökare år 2019.

Nyhet

Här är världens bästa bar

New York, London och nu även Stockholm – här finns världens bästa barer.

Nyhet

Hela listan: Här är världens 50 bästa barer

Vill du ha drinkar i världsklass ska du bege dig till London. Det enligt tidningen Drinks International som har listat världens 50 bästa barer 2015.

Restips

24 timmar i Miami – förlusta dig i fåfängans huvudstad

Miami är känt för sina latinamerikanska influenser, det soliga vädret – och sina vackra människor. Så här tillbringar du ett dygn i fåfängans huvudstad.

Restips

Vrålet från Everglades

Bara en dryg timme från Miamis glittriga skyskrapor breder ödemarken ut sig. Men låt inte lugnet i nationalparken Everglades lura dig. I det tysta träsket gömmer sig alligatorer, krokodiler och den skygga Floridapantern.

Restips

24 timmar i Miami

Packa ner partystassen och dina snyggaste badkläder. Nu åker vi till Miami!

USA

Sex snygga Miamihotell

1 Essex House Inom amerikansk art deco var det populärt att hämta inspiration från den lokala omgivningen, vilket i Miamis fall gav upphov till många referenser till det marina och tropiska. Utifrån liknar Essex House en atlantångare med små runda fönster och en stor skorsten. Inne i den välbevarade lobbyn finns en mural från nationalparken

Restips

Miami – fly & drive guide

Miami är den perfekta utgångspunkten om du vill hyra bil och upptäcka Florida på egen hand. En halvtimme norrut väntar tillbakalutade Fort Lauderdale, fortsätter du någon timme till hamnar du i Orlando och Disneys färgsprakande sagovärld. Miami är fyllt av sol, nattklubbar och sevärdheter så det räcker och blir över. Ladda hem guiden till Miami här!

Restips

På kryssning i Västindien

Västindienkryssningar är på modet igen. Prislappen har sänkts och fartygsstandarden har höjts. Allt fler förverkligar sin dröm om palmkantade karibiska öar och soldränkta däck med bubbelpooler och färgglada drinkar. Vad får man för pengarna? Allt utom mindre midjemått.

Scroll to Top