Tyskland

Miljardförlust när Oktoberfest i München ställs in

Världens största ölfestival i München brukar samla miljontals besökare, men nu tvingas höstens festival ställas in på grund av den höga smittorisken av covid-19.

Restips

48 timmar i München – spännande matutbud och ett levande konstliv

Kanske den mest underskattade av Europas stora städer. Visst, de flesta känner till fotbollen och ölen. Men München har så mycket mer att erbjuda!

Tyskland

Münchens flygplats bjuder på en julmarknad utöver det vanliga

Ta en sväng på skridskor medan du väntar på flyget i München.

Tyskland

Insidertipset – 5 favoriter på Oktoberfest i München

Ölfestivalernas ölfestival anordnas varje höst i München. Med över 5 miljoner besökare är det lätt att irra bort sig. Frekventa festivalfiraren Lars Andersson ger sina bästa tips

Nyhet

Tio ölfestivaler du inte får missa i sommar

Tycker du om att gå på festival och att dricka öl? Då är denna lista något för dig. Nedan listas 10 ölfestivaler runtom i världen som du bara inte får missa i sommar.

Australien

5 x Nudistresor

Två fördelar med nakensemester: ditt bagage blir lättare och du undviker störande vita ränder på kroppen! Vagabond tipsar om fem resor långt bort från textilfolket.

Restips

Oktoberfest fyller 200 år

Öldrickarnas favoritfestival oktoberfest fyller 200 år. Årets fest blir den största hittils. Ingen i München kommer att gå törstig.

Restips

München badar i konst

Bayerska ölkrus i all ära, München lever även efter oktoberfest. Staden fullkomligen spottar ur sig operor, konstutställningar och konserter. Och en och annan nakenbadare.

Restips

Tio stopp mellan Hamburg och München

Visst går det snabbt och smidigt att köra söderut på Autobahn. Men varför inte stanna till en stund efter vägen, och undersöka vad Tyskland har att erbjuda?

Scroll to Top