New Delhi

Asien

Asiens bästa restaurang finns i Bangkok

Vill du ha en riktigt förstklassig kulinarisk upplevelse när du befinner dig i Bangkok ska du bege dig till Soi Langsuan Ploenchit Road och leta efter en vit villa i kolonialstil. Här hittar du nämligen restaurang Gaggan som har blivit utnämnd till Asiens bästa restaurang för andra året i rad.

Restips

Underbara indiska rundresor – hitta rutten som passar dig!

Många tror att det är svårt att resa i Indien. De har fel, fel, fel. Men att ta sig runt hela landet på en enda resa är mastigt. Bättre att ta Indien bit för bit. Här är Vagabonds Indienexpert Per J Anderssons fem favoritrutter.

Grekland

Sjukt bra – 5 djursjukhus världen över

Visst är det bra att det finns människor som brinner för att det som lever ska få leva? Här är vårdinrättningarna som du önskar att det fanns fler av i världen.

Indien

Slumturismen sprider sig till Delhi

Prisbelönta Reality Tours blev kända för sin slumsightseeing i miljöerna i Bombay som skildras i filmen Slumdog Millionaire. Nu börjar man med slumvandringar också i New Delhi.

Indien

Indiskt visum vid ankomst

Snart slipper svenskar som besöker Indien att söka om visum i förväg. Svenskar är en av de 40 nationaliteter som föreslås få automatiskt visum vid ankomst till landet.

Indien

Indiens 6 skönaste finhotell

Indiska hotell kan vara skitiga och förfallna. De kan också vara dyra och trista. Vi har testat sex ställen som bjuder på kunglig atmosfär, excentriska detaljer, kolonial historia och minnen av det gamla Europa.

Indien

24 timmar i Delhi

Spela sitar, fynda tyger på basar, ät tandoori på en takterass och sörpla kaffe i gröna galonsoffor. I Indiens huvudstad bjuds upplevelser från gryning till kväll.

Indien

Vagabond i Indien

Från kokospalmer till storstadsdjungel. Följ med Per J Andersson på hans aventyr i Indien. Regelbundna rapporter under januari och februari.

Indien

Dimman lättar i Delhi

Delhi har gått från en förorenad politikerstad med hög arbetslöshet till en miljövänlig tillväxtstad full av förhoppningar.

Indien

Shoppingguide till Delhi

Pruta i Janpaths gatustånd och Old Delhis basarer. Handla till fasta priser i hypermoderna shoppingcenter och i statligt kontrollerade hantverksvaruhus.

Scroll to Top